Γνωρίστε έναν από τους κορυφαίους τύπους άσκησης παγκοσμίως δωρεάν. Παρέα με το κορυφαίο εξοπλισμό από I-Motion EMS Greece και ειδικά πιστοποιημένο I-MOTION EMS Trainer!

Η προπόνηση με ηλεκτρική μυϊκή διέγερση (EMS) είναι μια δημοφιλής άσκηση που έχει κερδίσει δημοτικότητα με την πάροδο των ετών. Πρόκειται για μια μορφή άσκησης που περιλαμβάνει τη χρήση ηλεκτρικών ερεθισμάτων για τη διέγερση των μυϊκών συσπάσεων, με αποτέλεσμα μια προπόνηση για όλο το σώμα να μπορεί να γίνει σε μόλις 20-30 λεπτά.

✅ Κλείστε σήμερα τη δοκιμαστική συνεδρία σας στο 2613 016 000

Εξι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να δοκιμάσετε την προπόνηση EMS:

Αποτελεσματική προπόνηση

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της προπόνησης EMS είναι ότι παρέχει μια προπόνηση ολόκληρου του σώματος σε μικρότερο χρονικό διάστημα σε σύγκριση με την παραδοσιακή προπόνηση δύναμης. Τα ηλεκτρικά ερεθίσματα στοχεύουν ταυτόχρονα σε πολλαπλές μυϊκές ομάδες, με αποτέλεσμα μια πιο έντονη προπόνηση. Μια τυπική προπόνηση EMS διαρκεί 20-30 λεπτά, γεγονός που είναι ιδανικό για πολυάσχολα άτομα που δεν έχουν πολύ χρόνο για να διαθέσουν για άσκηση.

Άσκηση χαμηλής όχλησης

Η προπόνηση EMS είναι μια άσκηση που είναι ήπια για τις αρθρώσεις, καθιστώντας την κατάλληλη επιλογή για άτομα που αναρρώνουν από τραυματισμό ή για άτομα με πόνο στις αρθρώσεις. Αποτελεί επίσης μια καλή εναλλακτική λύση σε ασκήσεις υψηλής επίπτωσης, όπως το τρέξιμο, οι οποίες μπορεί να καταπονήσουν πολύ τα γόνατα και άλλες αρθρώσεις.

Αυξημένη δύναμη και μυϊκή μάζα

Τα ηλεκτρικά ερεθίσματα που χρησιμοποιούνται στην προπόνηση EMS διεγείρουν περισσότερες μυϊκές ίνες από την παραδοσιακή προπόνηση δύναμης, με αποτέλεσμα την αύξηση της μυϊκής μάζας και της δύναμης. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα ηλεκτρικά ερεθίσματα αναγκάζουν τους μυς να εργαστούν σκληρότερα από ό,τι θα έκαναν κατά τη διάρκεια μιας παραδοσιακής προπόνησης. Με τακτικές προπονήσεις EMS, μπορείτε να περιμένετε να δείτε αύξηση της συνολικής σας δύναμης και της μυϊκής μάζας.

Βελτιωμένη στάση του σώματος

Η προπόνηση EMS μπορεί επίσης να βοηθήσει στη βελτίωση της στάσης του σώματός σας, ενεργοποιώντας και ενισχύοντας τους μυς που είναι υπεύθυνοι για τη διατήρηση της καλής στάσης του σώματος. Η κακή στάση του σώματος είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα, ιδίως μεταξύ των ανθρώπων που περνούν πολύ χρόνο καθισμένοι σε ένα γραφείο. Η προπόνηση EMS μπορεί να βοηθήσει στη διόρθωση των ανισορροπιών των μυών και στη βελτίωση της συνολικής στάσης του σώματός σας.

Απώλεια βάρους

Η προπόνηση EMS μπορεί επίσης να βοηθήσει στην απώλεια βάρους αυξάνοντας τη μυϊκή μάζα, η οποία με τη σειρά της αυξάνει το μεταβολικό ρυθμό. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και όταν ξεκουράζεστε, το σώμα σας καίει περισσότερες θερμίδες από ό,τι θα έκαιγε αν είχατε λιγότερη μυϊκή μάζα. Επιπλέον, η έντονη προπόνηση που παρέχει η προπόνηση EMS μπορεί να βοηθήσει στην καύση θερμίδων και να προωθήσει την απώλεια βάρους.

Ευκολία

Η προπόνηση EMS μπορεί να γίνει οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Αυτό συμβαίνει επειδή ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για την προπόνηση EMS είναι φορητός και η προπόνηση μπορεί να γίνει χωρίς την ανάγκη για βαρύ εξοπλισμό γυμναστηρίου. Αυτό την καθιστά μια βολική επιλογή για άτομα που βρίσκονται πάντα εν κινήσει και δεν έχουν πρόσβαση σε γυμναστήριο.

Συμπερασματικά, η προπόνηση EMS είναι μια αποτελεσματική επιλογή άσκησης που μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη, συμπεριλαμβανομένης της βελτίωσης της δύναμης και της μυϊκής μάζας, της απώλειας βάρους και της βελτίωσης της στάσης του σώματος. Φροντίστε να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε νέα ρουτίνα άσκησης για να βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλής για εσάς και εμπιστευτείτε αποκλειστικά πιστοποιημένους επαγγελματίες της άσκησης.

✅ Μόλις 20′ Άσκησης ισοδυναμούν με 4 ώρες συμβατικής γυμναστικής